dak
Inloggen

Fancom

Fancom is toegewijd aan het verbeteren van de stalomstandigheden voor varkens- en pluimveehouders, evenals champignonkwekers. Ze streven naar totale stalautomatisering door middel van geavanceerde technologieën die ventilatie, verwarming, voer- en waterdistributie, verlichting, dierweging en eiertelling centraal beheren en controleren. 

Fancom zet zich in voor het welzijn van dieren en het verlichten van de werklast voor boeren. Door nauwkeurige stalregeling, optimale verlichting en zorgvuldige voeding en hydratatie, verbeteren ze de prestaties en het welzijn van dieren. Fancom is de partner voor moderne landbouwbedrijven die streven naar duurzame en efficiënte praktijken. Ontdek de voordelen van Fancom's innovatieve stalautomatiseringstechnologie voor uw bedrijf.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Schrijf je bij ons in! Door je in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Schrijf je hier in!

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.