dak
Inloggen

Fancom

Fancom is toegewijd aan het verbeteren van de stalomstandigheden voor varkens- en pluimveehouders, evenals champignonkwekers. Ze streven naar totale stalautomatisering door middel van geavanceerde technologieën die ventilatie, verwarming, voer- en waterdistributie, verlichting, dierweging en eiertelling centraal beheren en controleren. 

Fancom zet zich in voor het welzijn van dieren en het verlichten van de werklast voor boeren. Door nauwkeurige stalregeling, optimale verlichting en zorgvuldige voeding en hydratatie, verbeteren ze de prestaties en het welzijn van dieren. Fancom is de partner voor moderne landbouwbedrijven die streven naar duurzame en efficiënte praktijken. Ontdek de voordelen van Fancom's innovatieve stalautomatiseringstechnologie voor uw bedrijf.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.