Plant op aanrecht
Inloggen

Fromatech

Fromatech Ingredients BV, opgericht in 1995, heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het begon als een bescheiden onderneming, gericht op de ontwikkeling en productie van speciale mengsels van kaaspoeders. Echter, naarmate de jaren verstreken en het bedrijf groeide, evolueerde Fromatech naar een internationale speler die zich specialiseert in smaakinnovatie.

Fromatech's toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid heeft het een solide reputatie opgeleverd in de sector. Hun producten worden gekenmerkt door de unieke smaken en hoogwaardige ingrediënten die ze bieden. Klanten over de hele wereld vertrouwen op Fromatech voor hoogwaardige kaassmaken en een breed scala aan andere smaakvariaties.

Wat Fromatech onderscheidt van de rest, is niet alleen de uitstekende kwaliteit van hun producten, maar ook hun persoonlijke benadering. Het bedrijf hecht veel waarde aan nauwe relaties met klanten en internationale zakenpartners. Dit heeft geleid tot langdurige samenwerkingen en een reputatie van samenwerkingsbereidheid en klantgerichtheid.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.