Aardbeien die groeien
Inloggen

Genson Group

De Genson Group, voorheen bekend als Van Gennip, heeft een leidende positie verworven in de opkweek en teelt van zachtfruitplanten, met een focus op aardbeien, frambozen en prei. Binnen de Genson Group schittert Genson Quality Plants als de absolute specialist op het gebied van het opkweken en vermeerderen van zachtfruitplanten, waaronder aardbeien-, frambozen- en bramenplanten.

De hoogwaardige planten die door Genson Quality Plants worden gekweekt, vinden hun weg naar internationale telers in heel Europa en zelfs daarbuiten. Hierdoor draagt de Genson Group bij aan de groei en het succes van de zachtfruitindustrie wereldwijd.

Maar dat is niet alles. Genson Fresh Fruits & Vegetables, een onderdeel van de Genson Group, staat bekend om de productie van aardbeien gedurende het hele jaar en frambozen tijdens het seizoen. Bovendien telen ze zomer- en winterprei in de vollegrond. Wat de Genson Group onderscheidt, is hun end-to-end aanpak. Ze verpakken en koelen alle oogsten op hun eigen locatie voordat ze via Bakker Barendrecht aan de retail worden geleverd.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! 

Klik hier voor onze tuinbouw vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Inschrijven

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.