planten in potjes
Inloggen

Gipmans

Gipmans Planten, gevestigd in Venlo, heeft sinds haar oprichting in 1972 een vooraanstaande rol ingenomen in de opkweek van maar liefst 135 verschillende soorten planten, gedurende het hele jaar door. Hun specialisatie omvat zowel vollegronds- als glasgroenten, waardoor ze een brede klantenkring kunnen bedienen.

Met een team van meer dan 200 toegewijde medewerkers, wat neerkomt op 185 fulltime equivalenten, en nog eens 150-200 seizoensmedewerkers tijdens piekperiodes, draagt Gipmans Planten bij aan de productie van aanzienlijke hoeveelheden homogeen plantmateriaal. Dit hoogwaardige plantmateriaal wordt geleverd aan professionele tuinders en inkooporganisaties over heel Europa.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! 

Klik hier voor onze tuinbouw vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.