Planten in kas
Inloggen

HAS Green Academy

HAS Green Academy is een onderwijsinstelling met een focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. Deze Academy biedt 14 HBO-opleidingen aan, waarvan er 2 internationaal zijn georiënteerd.

Een van de opvallende kenmerken van HAS Green Academy is de sterke nadruk op praktijkgericht onderwijs. Studenten worden aangemoedigd om vanaf het begin samen te werken aan echte vraagstukken die door bedrijven en organisaties worden aangedragen. Dit biedt studenten de kans om waardevolle ervaring op te doen terwijl ze bijdragen aan oplossingen voor reële uitdagingen.

Een ander aspect van HAS Green Academy is het streven naar duurzaamheid. De opleidingen zijn ontworpen om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken aan milieuvriendelijke en duurzame oplossingen. Deze focus op duurzaamheid weerspiegelt de groeiende behoefte aan professionals die kunnen bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst.

Tenslotte wordt bij HAS Green Academy de ontwikkeling van ondernemerschap en een open mindset aangemoedigd. Studenten worden gestimuleerd om innovatieve benaderingen te verkennen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, wat hen voorbereidt op een breed scala aan carrières.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.