sla
Inloggen

Hessing

Hessing BV heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 50 jaar in het ambachtelijke vak van groente- en fruitverwerking. Hun toewijding aan vakmanschap is evident in het feit dat ze verse grondstoffen omzetten in hoogwaardige panklare groentes, bewerkt fruit en verrukkelijke maaltijdsalades.

Deze voedselproducten vinden hun weg naar een breed scala aan klanten, waaronder supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars. Hessing BV is een vertrouwde leverancier in de voedingsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van versheid en kwaliteit.

Met operaties verspreid over Nederland, België, Duitsland en Denemarken, speelt Hessing BV een essentiële rol in het voorzien van miljoenen verpakkingen verse producten aan hun klanten. Met meer dan tweeduizend toegewijde medewerkers blijft Hessing BV groeien en innovatie nastreven in de wereld van groente- en fruitverwerking.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.