vers fruit
Inloggen

Hessing Supervers

Groente en fruit snijden en verwerken is een ambacht dat Hessing BV al meer dan 50 jaar beheerst. Als toonaangevende speler in de branche transformeert Hessing verse grondstoffen in een breed scala aan producten, waaronder panklare groentes, bewerkt fruit en smakelijke maaltijdsalades. Deze hoogwaardige producten vinden hun weg naar supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Hessing opereert vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken, en elke week worden er miljoenen verpakkingen verse producten vanuit diverse productielocaties verzonden. Met een team van ruim tweeduizend toegewijde professionals blijft Hessing BV zich inzetten voor kwaliteit, innovatie en het leveren van verse, gezonde voedseloplossingen. Ontdek hoe Hessing Supervers uw partner kan zijn voor hoogwaardige groente- en fruitverwerking, ondersteund door decennia aan ervaring in de sector.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.