Tarwe
Inloggen

Holland Diervoeders

Natuurlijke voeding voor gelukkige dieren - dat is waar Holland Diervoeders B.V. om bekend staat. Als toegewijde dochteronderneming van Group Depré België, heeft Holland Diervoeders B.V. zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van hoogwaardige voeding voor een breed scala aan dieren, waaronder nuts-, sport- en gezelschapsdieren.

Kies Holland Diervoeders B.V. voor voedingsproducten die de gezondheid en vitaliteit van uw dieren ondersteunen, en breng geluk in hun leven door te investeren in hoogwaardige voeding. Ontdek vandaag nog de voedingsoplossingen die perfect passen bij de behoeften van uw geliefde dieren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij!

Klik hier voor onze Veehouderij vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.