stieren buiten
Inloggen

K.I. Samen

K.I. SAMEN staat aan de voorhoede van de veefokkerij en heeft als missie om de praktische koe van morgen te fokken. Ze streven naar het creëren van goed gebalanceerde melkkoeien en een gezonde veestapel die naadloos functioneert in de praktijk. Bij K.I. SAMEN ligt de nadruk op duurzaamheid, met het doel om veestapels te ontwikkelen die een lange levensduur combineren met een hoge levensproductie.

Met een uitgebreide selectie van stieren en voortdurende introductie van nieuwe bloedlijnen, blijft K.I. SAMEN werken aan het versterken van koefamilies. Hierdoor kunnen ze boeren voorzien van kwalitatief hoogwaardig fokmateriaal dat de genetische basis vormt voor sterke, productieve en gezonde melkkoeien. Ontdek hoe K.I. SAMEN bijdraagt aan de toekomst van de veeteelt door te streven naar duurzame en praktische fokoplossingen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij!

Klik hier voor onze Veehouderij vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.