Inloggen

Kraakman

Kraakman is een vooraanstaande John Deere dealer die actief is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een deel van Gelderland. Met maar liefst achttien vestigingen en een team van meer dan 350 toegewijde medewerkers, speelt Kraakman een cruciale rol in de agrarische en groene sectoren.

Wat Kraakman onderscheidt van anderen is niet alleen hun partnerschap met John Deere, maar ook hun uitgebreide assortiment A-merken in deze industriesectoren. Of het nu gaat om landbouwapparatuur of groenvoorzieningsmachines, Kraakman biedt hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.