Lamb Weston
Inloggen

Lamb Weston

Lamb Weston staat bekend als een van de leidende giganten in de wereld van aardappelproductie, gespecialiseerd in het vervaardigen van een divers assortiment diepgevroren frites die perfect passen bij elke gelegenheid. Van de innovatieve Ziggy Fries en CrissCuts tot de speelse Twister Fries, Lamb Weston biedt een breed scala aan vormen en smaken die aan alle culinaire verwachtingen voldoen. Maar hun expertise stopt niet bij frites alleen; het bedrijf levert ook hoogwaardige halffabrikaten die essentieel zijn voor het bereiden van soepen, aardappelpuree en als bindmiddelen, waarmee ze een veelzijdige partner zijn in de voedselverwerkende industrie.

Duurzaamheid is de kern van alle activiteiten bij Lamb Weston, wat zich weerspiegelt in elke stap van hun productieproces. Van duurzame teeltpraktijken tot het behoud van de hoogst mogelijke voedingswaarden in hun aardappelen en slimme verwerkingsmethoden, Lamb Weston zet zich in voor een milieuvriendelijke benadering. Het bedrijf innoveert constant om producten te leveren die minder bak tijd vereisen, wat niet alleen leidt tot minder voedselverspilling maar ook een lagere energieconsumptie tijdens het bereidingsproces. Daarnaast streeft Lamb Weston naar efficiëntere verpakkingen, waardoor afval wordt verminderd en de ecologische voetafdruk van hun klanten verkleind. Dit toont aan dat Lamb Weston niet alleen uitblinkt in het produceren van topkwaliteit aardappelproducten, maar ook een voortrekkersrol speelt in de transitie naar een duurzamere voedselindustrie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.