laboratorium
Inloggen

Lintjeshof

Lintjeshof is een eigentijdse dierenartsenpraktijk met ISO-certificering, voorzien van een eigen apotheek en uitgebreide diagnostische faciliteiten in hun eigen laboratorium. Met een team van meer dan 100 toegewijde professionals zet Lintjeshof zich in voor het verbeteren van diergezondheid. Hun expertise strekt zich uit over Nederland, België en Duitsland, waar 45 hooggekwalificeerde dierenartsen actief zijn om uw huisdieren de best mogelijke zorg te bieden.

Lintjeshof maakt deel uit van de LH Vet Group, een vooraanstaande groep die vijf gerenommeerde merken vertegenwoordigt in de veterinaire wereld. Als onderdeel van deze groep heeft Lintjeshof toegang tot de nieuwste technologieën en innovatieve benaderingen op het gebied van diergeneeskunde. Ze streven ernaar om de norm te stellen voor hoogwaardige veterinaire zorg en blijven zich inzetten voor het welzijn van huisdieren in de regio en daarbuiten. Ontdek hoe Lintjeshof en de LH Vet Group samenwerken om de gezondheid van uw geliefde huisdieren te waarborgen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij!

Klik hier voor onze Veehouderij vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.