ijs en een vork
Inloggen

Martin Braun

Martin Braun, gevestigd in Kerkrade, Nederland, is een toonaangevende fabrikant die zich toelegt op het produceren van hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten. De producten van Martin Braun worden gemaakt door vakbekwame professionals, met behulp van natuurzuivere ingrediënten.

Wat Martin Braun onderscheidt, is hun onwankelbare toewijding aan kwaliteit en hygiëne. Alle producten worden vervaardigd volgens de strengste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit, wat resulteert in een assortiment van uitzonderlijke producten die aan de hoogste eisen voldoen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.