Normec Foodcare
Inloggen

Normec Foodcare

Normec Foodcare is het resultaat van een partnerschap tussen prominente laboratoria, advies- en expertisecentra, inspectie-instellingen en opleidingsorganisaties. Door de jaren heen hebben zij hun competenties samengevoegd om op maat gemaakte oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan jouw specifieke eisen. Het toegewijde team van ruim 1000 professionals staat paraat om ondernemingen volledig te ondersteunen en te ontlasten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Schrijf je bij ons in! Door je in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Schrijf je hier in!

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.