Inloggen

Primeale United

Primeale United staat bekend als een dynamische en authentieke groenteteler, die zich vol passie en expertise inzet om consumenten zowel nationaal als internationaal te voorzien van de allerbeste groenten. Met ondernemersbloed dat door hun aderen stroomt, heeft Primeale United een integrale benadering van de gehele voedselproductieketen - van het zorgvuldig planten van elk zaadje in de grond tot het leveren van verse, smakelijke groenten op de borden van miljoenen consumenten wereldwijd. Het bedrijf, dat de energie en toewijding van een familiebedrijf uitstraalt, garandeert jaarlijkse beschikbaarheid van zijn iconische producten, wat het een betrouwbare partner maakt in de groentemarkt.

“From seed to plate” is niet zomaar een slogan voor Primeale United; het is een filosofie die de kern vormt van hun bedrijfsmodel en strategie. Door volledige regie over de complete keten te voeren, zorgt Primeale United voor een naadloze, kwalitatief hoogwaardige en duurzame productie en distributie van groenten. Dit commitment aan kwaliteit en duurzaamheid, in combinatie met de ondernemende en collaboratieve spirit van het bedrijf, stelt Primeale United in staat om commercieel succes te realiseren, terwijl het blijft bouwen aan sterke, langdurige relaties met partners en klanten in de voedingssector.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.