food
Inloggen

Pure Ingredients

Sinds haar oprichting in 1993 heeft Pure Ingredients zich toegelegd op het produceren van culinaire producten geïnspireerd door diverse wereldkeukens, die de basis vormen voor smakelijke maaltijden. Het bedrijf begon haar reis onder de naam Mekkafood en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot marktleider op het gebied van halal diepvriesvoeding. Tegenwoordig heeft Pure Ingredients een uniek merkenportfolio met namen als Mekkafood, Lekker&Anders en Herrenhof, waarmee ze een toegankelijk assortiment bieden voor iedereen die af en toe iets anders op tafel wil zetten.

Pure Ingredients is de drijvende kracht achter de culinaire verkenning van smaken en culturen. Hun producten bieden niet alleen gemak en kwaliteit, maar ook een kans om de diversiteit van wereldgerechten te ervaren. Ontdek de veelzijdigheid van Pure Ingredients en laat je inspireren om heerlijke gerechten te bereiden voor elke gelegenheid. Hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hen tot een betrouwbare keuze voor iedereen die houdt van lekker eten met een vleugje wereldse flair.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.