food
Inloggen

Pure Ingredients

Sinds haar oprichting in 1993 heeft Pure Ingredients zich toegelegd op het produceren van culinaire producten geïnspireerd door diverse wereldkeukens, die de basis vormen voor smakelijke maaltijden. Het bedrijf begon haar reis onder de naam Mekkafood en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot marktleider op het gebied van halal diepvriesvoeding. Tegenwoordig heeft Pure Ingredients een uniek merkenportfolio met namen als Mekkafood, Lekker&Anders en Herrenhof, waarmee ze een toegankelijk assortiment bieden voor iedereen die af en toe iets anders op tafel wil zetten.

Pure Ingredients is de drijvende kracht achter de culinaire verkenning van smaken en culturen. Hun producten bieden niet alleen gemak en kwaliteit, maar ook een kans om de diversiteit van wereldgerechten te ervaren. Ontdek de veelzijdigheid van Pure Ingredients en laat je inspireren om heerlijke gerechten te bereiden voor elke gelegenheid. Hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hen tot een betrouwbare keuze voor iedereen die houdt van lekker eten met een vleugje wereldse flair.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.