kippen bij waterbak
Inloggen

Roxell

Roxell neemt een prominente positie in als marktleider in de ontwikkeling van automatische systemen voor voeding, drinkwater, nestgelegenheid, verwarming en ventilatie in de pluimvee- en varkensindustrie. Hun wereldwijde reputatie berust op de uitmuntende kwaliteit, duurzaamheid en bewezen productieresultaten van Roxell-systemen.

De innovatieve oplossingen van Roxell hebben de industrienormen vaak overtroffen en worden beschouwd als pionierswerk dat voldoet aan de hoogste verwachtingen van klanten wereldwijd. Met de nadruk op kwaliteit en efficiëntie heeft Roxell zich gevestigd als een betrouwbare partner voor pluimvee- en varkensbedrijven die streven naar verbeterde productieprocessen en optimale dierenwelzijnsnormen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.