bloembollen
Inloggen

Royal anthos

Royal Anthos vertegenwoordigt wereldwijd handelsbedrijven in bloembollen en boomkwekerijproducten. Sinds haar oprichting op 4 februari 1900 is ze een essentiële gesprekspartner voor overheden en belangenverenigingen. 

Met een rijke geschiedenis en Koninklijke erkenning is Royal Anthos toegewijd aan het ondersteunen en bevorderen van de belangen van haar leden in de sector. Ze biedt een krachtig platform voor belangenbehartiging en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de bloembollen- en boomkwekerijindustrie, zowel nationaal als internationaal. Ontdek hoe Royal Anthos uw bedrijf en de sector kan ondersteunen voor een bloeiende toekomst.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de tuinbouwsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de tuinbouw! 

Klik hier voor onze tuinbouw vacatures!

Schrijf je bij ons in! Door je in te schrijven kun je sneller solliciteren en krijg je inzicht in al je sollicitaties. Na de inschrijving nemen wij contact met je op en gaan we proactief op zoek naar een baan die bij jou past!

Schrijf je hier in!

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.