tomaten in krat
Inloggen

The Greenery

The Greenery manifesteert zich als een toonaangevende internationale verkooporganisatie gespecialiseerd in de distributie van verse groenten en fruit. Deze organisatie, onder het eigendom van de Nederlandse Coöperatie The Greenery, zet zich met overgave in om een breed en dagvers assortiment van groenten en fruit te leveren aan uiteenlopende klanten zoals supermarkten, groothandelaren, cateraars, en de verwerkende industrie. De onderneming werkt hand in hand met toegewijde telers en strategische partners om een consistent en jaarrond aanbod te garanderen dat naadloos inspeelt op de dynamische behoeften van de markt en de samenleving.

Met een diepgaande kennis van het vak en een scherp oog voor trends en consumentenwensen, beheert en stuurt The Greenery efficiënt haar uitgebreide productportfolio. Het bedrijf staat niet alleen bekend om het anticiperen op de behoeften van de samenleving, maar neemt ook proactieve stappen om hierop te innoveren en te reageren met kwalitatieve en verse producten. Deze vooruitstrevende aanpak, in combinatie met een onwrikbare commitment aan kwaliteit en versheid, maakt van The Greenery een betrouwbare en geprefereerde leverancier in de wereld van verse groenten en fruit.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.