Ventilation
Inloggen

TPI-Polytechniek

TPI-Polytechniek is wereldwijd bekend als producent en leverancier van polyurethaan ventilatiecomponenten. Hun missie is duidelijk: het creëren van optimale klimaatomstandigheden, vooral voor intensieve veehouderijen. Dierwelzijn staat centraal, en daarom bieden ze kwaliteitsproducten die geschikt zijn voor diverse stalconcepten en klimaten.

TPI-Polytechniek onderscheidt zich door maatwerkventilatieoplossingen te bieden die voldoen aan de diversiteit van veehouderijpraktijken wereldwijd. Met ruim 25 jaar ervaring in ventilatietechnologie zijn ze gespecialiseerd in de pluimvee- en varkenssector. Als wereldleider dragen ze bij aan dierenwelzijn en efficiëntie in veehouderijen wereldwijd. Ontdek hoe TPI-Polytechniek innovatie en kwaliteit combineren voor gezonde veestapels en hoogwaardige agrarische producten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.