elektronica
Inloggen

Van Boxtel Elektro

Van Boxtel Elektro, bekend als VBV Elektro en Kunststof, is een toonaangevend technisch bedrijf met een sterke focus op kwaliteit en innovatie in de regio Uden. Met een karakter dat gericht is op meedenken en oplossingen bieden, heeft VBV een solide reputatie opgebouwd in industriële automatisering, elektro- en kunststoftechniek, zowel lokaal als internationaal. Met een team van honderd toegewijde medewerkers gaan ze dagelijks de uitdaging aan met een breed scala aan technische projecten.

Van Boxtel Elektro is uw betrouwbare partner voor zelfs de meest uiteenlopende en veeleisende technische projecten. Hun innovatieve aanpak en oplossingsgerichte benadering stellen hen in staat om hoogstaande technische expertise te bieden aan klanten over de hele wereld. Met jarenlange ervaring en een team van experts blijft VBV Elektro en Kunststof zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige technische oplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten. Ontdek hoe VBV Elektro de drijvende kracht is achter technische innovatie in Uden en daarbuiten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.