Inloggen

vanRijsingengreen

Al 70 jaar is vanRijsingengreen dé vertrouwde partner voor hoogwaardige groenten en groenteproducten. Met de inzet van circa 400 gepassioneerde telers produceert en distribueert het bedrijf een breed assortiment aan industriegroenten en essentiële groente-ingrediënten, speciaal bedoeld voor de conserven-, diepvriesmarkt en groenteverwerkende industrie in West-Europa. VanRijsingengreen staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, met een diepgeworteld respect voor mens en milieu.

In het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van groenteproducten werkt vanRijsingengreen nauw samen met haar netwerk van ervaren telers. Deze synergie resulteert in producten die niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid, maar ook duurzaam zijn geproduceerd met oog voor de toekomst. Kiezen voor vanRijsingengreen is kiezen voor een bewuste en betrouwbare partner in de groentesector.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de foodsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de voedingsmiddelen-industrie! 

Klik hier voor onze food vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.