brokken met een schep
Inloggen

Voergroep Zuid

Voergroep Zuid is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardig mengvoer en voergrondstoffen voor verschillende diersoorten, waaronder varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Hun markt strekt zich uit over Zuid-Nederland en België, waar talloze boerenbedrijven op hun producten vertrouwen om hun vee optimaal te voeden en te verzorgen.

Voergroep Zuid behoort tot de top 5 mengvoerbedrijven in Nederland en staat bekend om hun consistente kwaliteit. Boeren vertrouwen op hun expertise om ervoor te zorgen dat hun veevoeding aan de hoogste normen voldoet, wat resulteert in gezondere dieren en verbeterde bedrijfsprestaties. Of u nu actief bent in de varkenshouderij, rundveeteelt, geitenfokkerij of pluimveesector, Voergroep Zuid biedt op maat gemaakte voeroplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ontdek hun decennia lange ervaring en toewijding aan kwaliteit.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de veehouderijsector? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de veehouderij!

Klik hier voor onze Veehouderij vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.