Werkwijze Green People Recruitment

Green People Recruitment werft en selecteert mbo-, hbo- en academische kandidaten voor vaste-, tijdelijke- of interimfuncties in de agro- en foodsector.

Kennismaken met uw organisatie

Wilt u dat we u ondersteunen bij het werven en selecteren van geschikte werknemers? Voordat we kandidaten voor uw vacature of interimopdracht benaderen, willen wij eerst alles weten van uw organisatie. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en lichten wij onze diensten toe. In dit gesprek kijken we graag samen met u naar het functieprofiel en bespreken we hoe we dat het beste voor u kunnen invullen.

Op zoek naar kandidaten

Na gunning van de opdracht gaan wij proactief op zoek naar kandidaten die aansluiten bij uw vacature. Wij zorgen voor vacatureplaatsingen en kunnen putten uit een enorm bestand en netwerk van beschikbare en/of latent zoekende kandidaten. Daarnaast benaderen we potentiële kandidaten ook op andere manieren, graag vertellen we hier over in een persoonlijk gesprek. 

Uiteraard zien wij alle kandidaten persoonlijk voordat we deze bij u voorstellen. Kandidaten die wij geschikt vinden, presenteren we aan u aan de hand van een actueel CV en onze motivatie. Deze nemen wij met u door zodat we kunnen bepalen welke kandidaten u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Op basis van de sollicitatiegesprekken beslist u zelf of uw geschikte kandidaat erbij zit. Niet? Dan zetten we onze zoektocht voort. Net zo lang totdat we dé kandidaat passend bij uw vacature en bedrijf hebben geplaatst.
Uiteraard kunnen de kandidaten door ons via een op maat gemaakt assessment getest worden.

No cure, no pay

Wij werken volgens het no cure, no pay-principe, wat inhoudt dat u betaalt wanneer er daadwerkelijk een kandidaat via ons bij u start.
Een enkele keer komt het voor dat er ondanks het nauwkeurige selectieproces toch geen match is. Onze consultants zetten alles op alles om toch een goede kandidaat te vinden. Graag gaan we dan opnieuw in gesprek om de selectieprocedure te evalueren en de criteria scherper te stellen.

Vragen?

Graag lichten wij onze werkwijze en mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek. Bel ons via 077-3557245 of stuur een mail naar info@greenpeoplerecruitment.com .
Interesse?

Wilt u samenwerken met Green People Recruitment? Bekijk onze diensten of heeft u liever behoefte aan direct contact? Neem dan contact met ons op.

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS Leveringsconditities
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.