Inloggen

Marco Janssen

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Vroeger heb ik naast mijn studie een aantal bijbaantjes gehad, onder andere in de tuinbouw, bij een banketbakkerij, maar ik heb ook jaren in de vakanties en weekenden in een slagerij gewerkt. Dus dat agro-en-foodzaadje is al vroeg geplant. Na mijn studie heb ik jaren als sales manager en vestigingsmanager in een retailbedrijf gewerkt, waar ik echt energie kreeg van het werken met een team en van alle zakelijke contacten. Later, toen ik werkte als teammanager werving en selectie, kwam ik in gesprek met Jos van Kleef. In 2009 hebben we elkaar de hand geschud en hebben we Green People Recruitment opgericht.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?

Ik vind het fantastisch om ons team van professionals te zien groeien en hoe iedereen bevlogen met onze klanten en kandidaten omgaat. Mijn ambitie is om de organisatie verder uit te bouwen en te professionaliseren, zodat we onze gezamenlijk ambitie om gezien te worden als dé werving-en-selectiepartner voor de agri- en foodsector waar kunnen maken.

En heb je nog tijd voor hobby’s?

Te weinig… Maar naast de vrije tijd die ik graag met mijn gezin doorbreng en met vrienden, probeer ik ook een paar keer per week te boksen, vind ik het heerlijk om af en toe op mijn motor te stappen en bevind ik me ook graag op het water. 

 

 

Widget:

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Marco  Janssen
Naam: Marco Janssen
Mobiel: (06) 2491 8221
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.