Inloggen

Martien van den Kerkhof

Over:

Waar begon het allemaal voor jou? 
Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik ervaring opgedaan in verschillende agrarische sectoren. Ik begon met een bijbaantje in de varkenshouderij en later werkte ik in de glastuinbouw bij een paprikateler. Daarnaast heb ik ook altijd asperges gestoken. Na mijn middelbare school besloot ik mijn passie voor planten verder te ontwikkelen door een bbl-opleiding te volgen in de boomkwekerij.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gedaan en ben ik uiteindelijk beland bij de teelt van coniferen, na een periode waarin ik betrokken was bij de opkweek van rozen en sierteelt. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de boomkwekerij, maakte ik de overstap naar de glastuinbouw. Hier begon ik als meewerkend voorman en ben ik na verloop van tijd doorgestroomd naar teeltverantwoordelijke en uiteindelijk naar bedrijfsleider/ locatieleider. 

Wat is jouw persoonlijke ambitie?
Mijn persoonlijke ambitie is om de ideale kandidaat te vinden voor onze opdrachtgevers. Daarnaast streef ik ernaar om zo veel mogelijk succesvolle matches te realiseren en langdurige relaties op te bouwen, zowel met opdrachtgevers als met kandidaten.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Naast de tijd die ik doorbreng met mijn vriendin, twee kinderen en hond, ben ik ook graag met voetbal bezig. Daarnaast ben ik een liefhebber van reizen en kan ik volop genieten van boeiende series en films.

Actieve vacatures:

Martien van den Kerkhof
Naam: Martien van den Kerkhof
Mobiel: (06) 3982 5956
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.