Inloggen

Rick van der Coelen

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Mijn achtergrond in de agrarische sector gaat terug naar de tijd dat ik nog in de schoolbanken zat. Tijdens de middelbare school en mijn HBO-studie was ik werkzaam in de glastuinbouw bij een rozenteler en een komkommerteler. Na het afronden van mijn studie Sport, Economie en Communicatie ben ik aan de slag gegaan bij Stichting Venloop, een organisator van hardloop- en wandelevenementen. Hier ben ik uiteindelijk bijna 15 jaar werkzaam geweest en de evenementen enerzijds en de stichting anderzijds in alle facetten zien groeien. 

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik via via bij Green People Recruitment terecht, waar ik meteen een goed gevoel bij had. De informele sfeer op de werkvloer in combinatie met de ambities van de directie spraken mij vanaf het begin aan.

Wat is jouw persoonlijke ambitie?
Bij Green People Recruitment ga ik aan de slag met het opzetten van een nieuw label, namelijk Duurzaamheid. Mijn ambitie is dan ook enerzijds om mijn netwerk in de duurzaamheidsbranche uit te breiden en samen met (nieuwe) klanten te bouwen aan langdurige relaties. Anderzijds wil ik mezelf ontwikkelen tot een succesvolle schakel in het team van Green People Recruitment door klanten en kandidaten bij elkaar te brengen. 

En heb je nog tijd voor hobby’s?
In mijn vrije tijd sta ik met regelmaat op de padelbaan en ben ik trainer van het voetbalteam van mijn zoon. In de weekenden ga ik er graag op uit met mijn vriendin en twee kinderen. ’s Avonds kijk ik graag een goede film of serie, maar ik ben ook altijd in voor een avondje spellen. Verder kook ik graag en probeer ik daarbij graag nieuwe recepten uit. 

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Rick  van der Coelen
Naam: Rick van der Coelen
Mobiel: (06) 1900 0955
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.