Netwerk

Laake GmbH

Laake GmbH

The Laake GmbH brand has been synonymous with quality in the equestrian sports industry for over 75 years. Their high-quality, exclusive products speak for themselves: sleek internal boxes, tasteful external stables, horse walkers and riding stables, as well as elegant gates, doors and windows. They create exclusive, made-to-measure structures.
Langfruit

Langfruit

The name Langfruit guarantees excellent quality and flexibility and is an important representative of products "from Holland". Since 1974 Langfruit is taking care of worldwide delivery of a wide variety of fruits and vegetables. Specialismen All-round, premium quality and optimal availability. Our customers have high expectations of our assortment and quality. We can unreservedly comply with all their wishes. We scour the globe for our clear core assortment of 500 prod.:from Italy to Thailand.
Nedalpac

Nedalpac

Gezond, Dynamisch en Internationaal: deze begrippen zijn onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsactiviteit , het op klantgerichte wijze internationaal vermarkten van verse groente & fruit producten uit Nederland als ook uit andere landen van de wereld. Daarbij spelen kerntaken zoals verpakking en transport een wezenlijke rol van betekenis. Tot onze klanten behoren grote gerespecteerde internationaal opererende ketens, waarmee wij sinds jaren op basis van wederzijds vertrouwen zaken doen. Nedalpac is gevestigd op het gunstig gelegen Fresh Park in Venlo, middenin het tuinbouwgebied van Zuid- Oost Nederland, en vlakbij het Rhein-Ruhr gebied. Deze gunstige ligging en de optimale infrastructuur stellen ons in staat onze afzetmarkten op maat te bedienen. Wij zijn er trots op dat wij met het vermarkten van verse groente & fruitproducten aan deze ketens, tevens een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de consumenten. Om de consumenten een voedselveilig produkt te kunnen bieden betrekken wij onze producten van telers welke aan de Global-gap norm voldoen. Ook aan leverancierszijde werken wij op basis van gegroeid vertrouwen sinds vele jaren op transparante wijze samen met vaste relaties. Nedalpac is al sinds geruime tijd QS en IFS gecertificeerd. Bovendien zijn wij in het bezit van het SKAL keurmerk. Nedalpac BV is opgericht in 1987 en maakt sinds 2008 deel uit van Total Produce.
Nedato B.V.

Nedato B.V.

Nedato, de Nederlandse aardappeltelersorganisatie, telt ruim 45 jaar mee als het gaat om teelt, collectie en afzet van aardappelen. Met een afzet van ruim 350.000 ton per jaar behoort Nedato tot de top van de aardappelcollecterende bedrijven in Nederland en Europa. Onze kernactiviteiten bestaan uit de bewerking en afzet van consumptieaardappelen (40%) en aardappelen bestemd voor de Europese verwerkende industrie (60%).
Nunhems Netherlands B.V.

Nunhems Netherlands B.V.

Nunhems, een dochteronderneming van Bayer CropScience, is de wereldwijde specialist in groentegenetica en -diensten. Wij bouwen unieke relaties op met klanten en delen producten, concepten en expertise met de professionele tuinbouw- en groenteketen. Met een uitgebreid assortiment van 28 gewassen en zo'n 2.500 rassen is Nunhems terug te vinden in alle grote groenteproducerende gebieden wereldwijd. Green People Recruitment is preferred supplier voor personeelsdiensten voor Nunhems Netherlands BV.
Perfetti Van Melle Benelux B.V.

Perfetti Van Melle Benelux B.V.

Perfetti Van Melle is een dynamisch, winstgevend bedrijf met passie voor snoep en kauwgum. Ze bedenken, maken en verkopen onze snoep- en kauwgummerken in de hele wereld: Mentos, Fruittella, Klene, Frisk, Smint, Chupa Chups, Van Melle, Look-O-Look en Mentos Gum. Perfetti Van Melle Benelux maakt onderdeel uit van het internationale snoepbedrijf Perfetti Van Melle. De medewerkers zijn integer, de organisatie maatschappelijk verantwoord. De medewerkers van Perfetti Van Melle zijn zich bewust van deze cultuur die zij mede zelf hebben gecreëerd en werken elke dag met passie, vakmanschap en plezier.
Pigtek Europe(bestaat niet meer)

Pigtek Europe(bestaat niet meer)

The PigTek® Pig Equipment Group was created in early 2007 to provide a unified approach to the global pig industry. Its brand portfolio includes Chore-Time®, Laake®, Mannebeck® and Porcon®. PigTek is a part of the CTB, Inc., family of companies. While the PigTek name may be relatively new to the industry, the collection of well-known brands it comprises offers a combined total of over 200 years of success in the pig production industry. As a global team, the PigTek Group offers: A broad spectrum of innovative equipment solutions. Professional expertise to customers in various parts of the world. The best support and true value to meet the needs of those customers. The PigTek Group, through its brand portfolio, offers pig producers industry-leading equipment solutions for market pig feeders; electronic sow feeding systems; drinkers; ventilation, heating and cooling systems; controls and software; computer-controlled sorting systems and scales; free access sow gestation stalls, farrowing bays and flooring, and feed storage and conveying systems. CTB, Inc., is a leading global designer, manufacturer and marketer of systems and solutions for the poultry, pig, egg production, and grain industries. Its products and services are "Helping to Feed a Hungry World®" through improved efficiency and air quality management in the care of poultry and livestock as well as in grain storage, handling, conditioning and drying. Founded in 1952, CTB has been dedicated to "Leadership Through Innovation®" throughout its history. The Company operates from multiple locations in various countries around the world and serves its customers through a worldwide network...
Scherpenhuizen BV

Scherpenhuizen BV

De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Meer dan 30 jaar zijn wij dagelijks in de weer om de wensen van onze klanten te vervullen. Begonnen als traditionele veilingkoper, hebben wij ons inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, die met een hoge mate van klantoriëntatie het volledige groene assortiment levert
Schippers Bladel B.V.

Schippers Bladel B.V.

Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met “Passion for Farming” voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep. Het bedrijf is daarbij uitgegroeid tot één van de grotere toeleveranciers voor de intensieve veehouderij. Een professionele onderneming met 9 verkoopkantoren in Europa en die wereldwijd actief is in 40 landen met in totaal meer dan 250 werknemers in dienst. Het huidige succes van Schippers is te verklaren door haar innovatieve en flexibele werkhouding en het voortdurend bezig zijn met het verbeteren en ontwikkelen van benodigdheden voor de dagelijkse praktijk. Schippers onderging een hele evolutie zowel in producten als in werk- en denkwijze. De ‘manager’ van nu is niet meer de ‘boer’ van toen. Schippers heeft zich volledig aan weten te passen aan de alsmaar toenemende kennisbehoefte van de veehouder. Door innovatie en flexibiliteit heeft Schippers altijd voorop gelopen in de sector. Dit maakt het bedrijf slagvaardig. Voor de commerciële activiteiten wordt gebruik gemaakt van adviseurs en een binnendienst en daarnaast zijn er ook productspecialisten voor de specialistische informatie....
Voergroep Zuid

Voergroep Zuid

Voergroep Zuid is een coöperatie met als hoofdactiviteit de productie en verkoop van mengvoer, voergrondstoffen en agroproducten. Afnemers van deze producten zijn veehouders en tuinders in Zuid-Nederland en een gedeelte van België. Met een omzet van 1,5 miljoen ton zijn wij de vierde grootste leverancier van mengvoer en voergrondstoffen in Nederland. No-nonsense mentaliteit Werknemers van Voergroep Zuid zijn praktisch, slagvaardig en hebben efficiency hoog in het vaandel staan. Met een no-nonsense mentaliteit geven we samen invulling aan onze missie: aantoonbaar meer rendement leveren op het boeren- en tuinderserf. Het extra rendement kunnen onze klanten gebruiken om hun land- en tuinbouwbedrijven verder te ontwikkelen. Naast de hoofdactiviteit mangvoeders is de cöoperatie Voergroep Zuid in haar werkgebied ook een belangrijke speler in verzekeringen (Zuiderhuis), retail (tien Welkoopwinkels, een Praxis en een Isidorus HT&D). De rendementen uit deze activiteiten leveren een extra bijdrage aan het waarmaken van onze missie. Voergroep Zuid biedt werk aan ruim vierhonderd medewerkers, verspreid over 29 vestigingen. Ontwikkelen van talent Het ontwikkelen van talenten staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Voergroep Zuid kun je jezelf bewijzen in je dagelijks werk en mag je groeien in het vakgebied waar je goed in bent. Want met de juiste mensen op de juiste plek, maken wij het verschil bij onze klanten. Vanuit je direct leidinggevende en het HRM-team is er oog voor je individuele ontwikkeling. Dit past binnen onze cultuur waarin je daadwerkelijk wordt uitgedaagd en kansen krijgt. Met je leidinggevende worden daarbij heldere doelen gesteld zodat je ontwikkeling...
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.