Inloggen

Kandidaten Agrotechnische industrie

Area Sales Manager

Regio:  Limburg / Noord-Brabant Leeftijd: 50-55
Opleiding:

HTS Werktuigbouwkunde

Vakgebied:

Agri business / machinebouw

Maak kennis met een opmerkelijke professional in de agro-technische sector. Met een indrukwekkende internationale achtergrond bij toonaangevende organisaties, heeft hij diepgaand inzicht verworven in de wereld van de internationale varkenshouderij en weet precies waar hij waardevolle marktinformatie kan vinden.
Hoewel hij zich hoofdzakelijk heeft toegelegd op sales, beschouwt hij zichzelf liever als een productspecialist. Hij graaft diep in elk product voordat hij anderen probeert te overtuigen. Productontwikkeling is zijn ware roeping, waarbij hij met succes projecten initieert en organisaties leidt. Zijn ervaring in het samenstellen en begeleiden van projectteams, voornamelijk bestaande uit engineers, valt op. Hij werkt zij aan zij met hen zonder hiërarchische druk, wat hem tot een collega maakt die snel vertrouwen opbouwt.
Hij voelt zich als een vis in het water als hij met software-engineers praat en heeft zijn hart in de agrarische sector liggen.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA25353.

Projectmanager

Regio: Noord-Limburg Leeftijd: 55-60
Opleiding: MTS en HTS werktuigbouwkunde Vakgebied: Agri business / machinebouw

Terwijl deze kandidaat zijn opleiding aan de MTS en HTS volgde, werkte hij bij verschillende technische bedrijven. Uiteindelijk verkoos hij werkvoorbereiding en planning boven het werken met machines. In het westen van het land werd hij Technisch Commercieel medewerker bij diverse bedrijven, waar hij klanten betrok bij ontwikkelingen. Toch ontdekte hij dat een puur commerciële rol niet helemaal bij hem paste.
Door zijn brede interesses kwam hij tot bloei als Projectleider. In deze rol draagt hij volledige verantwoordelijkheid voor meerdere projecten per jaar, variërend van enkele tonnen tot miljoenen euro's. Zijn team ontwerpt tekeningen intern, maar hij koopt vrijwel alle benodigdheden in. 
Als Projectleider is deze kandidaat een globetrotter, reizend binnen Europa en over de hele wereld. Hij deinst niet terug voor reizen, want vijf dagen achter een bureau zitten past niet bij hem. Hij staat bekend om zijn directheid, eerlijkheid, en zijn vermogen om veranderingen te omarmen.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26740.

Sales Support / Aftersales

Regio:  Zuid - Holland Leeftijd: 55-60
Opleiding: MTS Elektrotechniek Vakgebied: Verkoopondersteuning

De passie van deze kandidaat voor elektrotechniek begon al in zijn vroege jaren. Hij heeft zijn expertise ingezet als service monteur en support engineer in diverse technische bedrijven, variërend van witgoed tot procestechnologie.
Zijn technische achtergrond bracht hem in de wereld van verkoop, waar hij machinebouw verkocht aan agrariërs en groene klanten. Dit is waar hij zijn ware passie vond. De agrarische en tuin- en parkmachine branche fascineert hem enorm
Deze man is een vrolijke, energieke, nauwkeurige en flexibele professional. Hij heeft een passie voor reizen, waardoor het voor hem gemakkelijk is om klanten te bedienen, zelfs in verder gelegen gebieden.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA22849.

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.