Inloggen

Tuinbouw Professionals

Inkoop & Logistiek

Opleiding: MBO Vakgebied: Handel en Logistiek

De kandidaat beschikt over uitgebreide expertise in de bloemen- en plantenindustrie, zowel op het gebied van inkoop als logistiek. Hij heeft praktische ervaring als inkoper op de veiling, heeft zelf een onderneming geleid en heeft tevens de operationele leiding gehad bij een transportbedrijf. Hij is tweetalig en beheerst naast zijn moedertaal Nederlands, ook vloeiend Duits, evenals goed Frans en Spaans. Momenteel is hij op zoek naar een boeiende nieuwe uitdaging in de regio Noord-Limburg of Duitsland, bij voorkeur binnen de handel of logistiek van sierteeltproducten.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRPA26917.

Operationeel Manager

Opleiding: HBO Niveau Vakgebied: Bedrijfsprocessen

Deze andidaat is een veelzijdige manager met kennis en ervaring met Supply Chain, Logistiek, Inkoop, Productie, Planning, Voorraad beheer en Leidinggeven. Hij overziet snel een probleem en ziet de uitdaging in het verbeteren en optimaliseren van processen. Is breed geïnteresseerd en heeft ervaring opgedaan binnen bedrijven gericht op bouwmaterialen en productie. Zijn manier van leidinggeven is:  vertrouwen en ruimte geven, mensen trainen en opleiden zodat ze zelfstandig kunnen opereren. Mensen meenemen om slimmer te werken is zijn motto. Zou graag de stap maken naar Operationeel Manager.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGREv27103.

Logistiek Manager

Opleiding: MAS Levensmiddelentechnologie Vakgebied: Logistiek

Kandidaat heeft een ruime ervaring in diverse posities, met als focus logistiek o.a. binnen de foodsector: magazijn en warehouse beheer, leidinggeven, plannen en organiseren. Heeft grote groepen leidinggegeven, zowel laaggeschoolde als hoog opgeleide medewerkers. Is op zoek naar een leuke positie in de omgeving van Noord-Limburg in verband met grote woon-werk afstand binnen huidige baan.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGROA26705.

Meewerkend Voorman

Opleiding: LTS Vakgebied: Glastuinbouw

Deze kandidaat heeft gedurende zijn hele loopbaan gewerkt in de komkommerteelt. Hij heeft altijd de leiding gehad over het beheer, de voorbereiding en het toezicht op het personeel in de kas, evenals de supervisie over de sorteerloods. Momenteel vervult hij de functie van bedrijfsleider op zijn eigen locatie. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij weer als meewerkend voorman tussen de collega’s werkzaam kan zijn.

Meer weten over deze interessante kandidaat? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMKE26936.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.