Inloggen

Else van den Beukel

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Tijdens mijn studie heb ik gekozen voor HRM, na een royale werkervaring als organisatie adviseur in het bedrijfsleven, ben ik samen met mijn man en vrienden een glastuinbouwbedrijf gestart. Het netwerk dat ik met deze ervaringen in de tuinbouw heb kunnen opbouwen en daarnaast de veelzijdigheid van het ondernemerschap binnen de groene sector heb ik goed leren kennen en zijn heel bruikbaar en van toegevoegde waarde binnen ons team.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
De vacatures die we succesvol hebben ingevuld richten zich op verschillende vakgebieden, zoals teelt technisch, sales- & accountmanagement, verkoopbinnendienst, bedrijfsleiding en directieleden maar ook logistiek en kwaliteit. De agrarische sector is een bijzondere wereld en ik zet me graag in om de juiste kandidaten te vinden. Het is en blijft mensen werk, en juist daar haal ik mijn energie vandaan.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Ik hou van reizen, bij voorkeur ver weg. Daarnaast ben ik een enthousiaste hobby kok en eet ik het resultaat van dat koken graag met vrienden en familie, natuurlijk met een lekker wijntje.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Else  van den  Beukel
Naam: Else van den Beukel
Mobiel: (06) 1229 9502
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.