Inloggen

Jos van Kleef

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Inmiddels ruim 30 jaar actief binnen de internationale Agro & Food Business. Ik groeide op in een tuinbouwgebied en had o.a. bijbaantjes in de glastuinbouw (tomaten en radijs). Runde later een schnitzelstand in een restaurant. Startte na mijn studie Human Resources mijn professionele carrière als Personeelsmanager bij een internationaal groente-zaadveredelingsbedrijf (10 jaar) en vervolgens als HR en General Affairs Manager bij een toonaangevend internationaal bedrijf actief in de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor de veehouderij en champignonteelt (7 jaar). Eind 2006 gestart met vertaalbureau AgroLingua BV mijn eerste bedrijf. Hiermee won ik de wedstrijd “Venlose Start 2007” als beste startende ondernemer. In 2009 met Marco Janssen Green People Recruitment BV gestart. Beide bedrijven zijn succesvolle en groeiende dienstverleners voor de internationale agrarische sector en levensmiddelenindustrie.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Mijn ambitie is om samen met andere gedreven en enthousiaste mensen dingen voor elkaar te krijgen. Doelstellingen bepalen, projecten organiseren en mensen sturen. Daarin ben ik daadkrachtig, praktisch, realistisch, zakelijk, besluitvaardig en doelgericht.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Ik breng graag mijn tijd door met gezin, familie en vrienden. Daarnaast ga ik regelmatig hardlopen en ben ik voorzitter van een bierclub.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Jos van  Kleef
Naam: Jos van Kleef
Mobiel: (06) 5479 5926