Inloggen

Jos van Kleef

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Inmiddels ruim 30 jaar actief binnen de internationale Agri Business & Food Industry. Ik groeide op in een tuinbouwgebied en had o.a. bijbaantjes in de tuinbouw (tomaten en radijs). Runde later een schnitzelstand in een restaurant. Startte na mijn studie Human Resources mijn professionele carrière als HR Manager bij internationaal groente-zaadveredelingsbedrijf Nunhems (10 jaar) en vervolgens als HR en General Affairs Manager bij  Fancom / CTB, Inc. een internationale marktleider actief in de ontwikkeling van automatiseringsoplossingen voor de veehouderij en champignonteelt (7 jaar). Eind 2006 gestart met vertaalbureau AgroLingua BV mijn eerste bedrijf. Hiermee won ik de wedstrijd “Venlose Start 2007” als beste startende ondernemer. In 2009 met Marco Janssen Green People Recruitment BV gestart. In 2016 startte ik met Marco en Mart Engels nog een W&S bedrijf Recruitment Campus. We zijn in totaal met 17 gedreven Recruiters & Consultants en zoeken nog steeds naar nieuwe collega's. Dagdagelijks zijn we in de weer voor kandidaten en opdrachtgevers om die succesvolle match te realiseren.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Mijn ambitie is om veel plezier samen met andere gedreven en enthousiaste mensen dingen voor elkaar te krijgen. Doelstellingen bepalen, projecten organiseren en mensen de ruimte geven zich te ontwikkelen. Daarin ben ik daadkrachtig, praktisch, realistisch, zakelijk, besluitvaardig en doelgericht.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Ik breng graag mijn tijd door met gezin, familie en vrienden. Daarnaast ga ik regelmatig hardlopen en ben ik voorzitter van een bierclub.

Afgeronde vacatures:

Jos van  Kleef
Naam: Jos van Kleef
Mobiel: (06) 5479 5926
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.