Inloggen

Liesbeth Kuijpers

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Ik ben ruim achttien jaar werkzaam geweest in de foodbranche en meer specifiek in de bakkerij- en banketsector. Daarna ben ik werkzaam geweest als HR Officer en dit jaar overgestapt naar Green People Recruitment. Naast deze ervaring heb ik ook veel ervaring met en van de veehouderij. Mijn echtgenoot is mede-eigenaar van een pluimveehouderij, een bedrijf dat in 2020 nog genomineerd is voor Agrarisch Ondernemer van het jaar.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Het leukste vind ik gesprekken voeren met kandidaten en opdrachtgevers. Achterhalen wat hun motivatie en competenties zijn om zo de juiste match te maken. Graag wil ik mijn netwerk uitbouwen in de agrarische sector om meer mensen te kunnen bereiken en iets voor ze te kunnen betekenen.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Natuurlijk staat ons gezin op nummer 1. Ik ben vaste supporter van mijn kinderen en sta elke zaterdag op het voetbal- en korfbalveld. Ik hou van feestjes en festivals met de nodige drankjes. Daarnaast ben ik ook sportief bezig en ren ik bij een loopgroep of maak ik een gezellige wandeling met vriendinnen.

Afgeronde vacatures:

Liesbeth  Kuijpers
Naam: Liesbeth Kuijpers
Mobiel: (06) 2152 0951
Werk telefoon: (077) 3557 245