Inloggen

Perrin Aarts

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
In mijn jeugd heb ik affiniteit voor de agro- en foodbranche ontwikkeld door vaak mee te werken in het bedrijf van mijn vader; een groente- en fruitconservenfabriek. Als afgestudeerd bedrijfskundige heb ik daarna voor een bekende groente- en fruitverwerker gewerkt. Momenteel werk ik als een spin in het web binnen Green People Recruitment, waardoor ik naast recruitment tevens verantwoordelijk ben voor marketing.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Sinds ik in de werving & selectie werk heb ik verschillende bruggen gebouwd, zowel binnen deze organisatie als met externe partijen. Ik haal dan ook energie uit het vinden van de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Ik ambieer door studie en training als HR-consultant op professioneel niveau advies te gaan geven aan onze opdrachtgevers en kandidaten.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Jazeker! Voetbal (kijken) en zelf fitness ik regelmatig. Daarnaast houd ik ervan om met mijn vriendin een filmpje te pikken, of met familie of vrienden gezellig te borrelen. ’s Weekends in eigen huis en tuin klussen geeft mij energie en erop uitgaan in de natuur (lopend, fietsend of motorrijdend) zorgt voor de nodige inspiratie.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Perrin  Aarts
Naam: Perrin Aarts
Mobiel: (06) 2875 9828
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.