Inloggen

Pluimveehouderij kandidaten

Dierenwelzijn / Veehouderij

Regio: 

Enschede (Bereid om te verhuizen)

Leeftijd:

25-30

Opleiding:

Bachelor of Science in Animal Management; Dier & Samenleving

Vakgebied:

Veehouderij

Deze kandidaat heeft 2 jaar op Bonaire gewoond en gewerkt voor Openbaar lichaam Bonaire als projectleider Veehouderij en Dierenwelzijn. Ze was hier projectleider dierenwelzijn en heeft ook gefungeerd als verbinder tussen lokale boeren, het openbaar lichaam en de Nederlandse overheid. Graag wil ze bijdragen aan de duurzaamheid van de sector. Kernwoorden: Doorzetter, doelgericht en groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26064.

Adviseur Agro / Duurzaamheid

Regio: Dordrecht (Bereid om te verhuizen) Leeftijd: 20-25
Opleiding: Bedrijfskunde – Circulaire Economy Vakgebied: Agro-/duurzaamheid

Deze kandidaat is vers afgestudeerd en op zoek naar een baan bij voorkeur als adviseur. Tijdens zijn studie is hij adviseur duurzaamheid geweest. Houdt van contacten leggen en vindt duurzaamheid, voeding en natuur belangrijk. Spreekt ook Spaans!

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMJ26461.

Dier- en Veehouderij

Regio:  Hoogeloon Leeftijd: 20-25
Opleiding: Vakexpert veehouderij Vakgebied: Veehouderij

Deze kandidaat is opgegroeid op een melkveehouderij. Ervaring met geiten, varkens en melkvee. Ze vindt het fijn om hands-on aan het werk te zijn met dieren maar wil ook gedeeltelijk administratief werk. Staat open voor opleiding, leert snel en denkt in oplossingen. Ze kan goed alleen werken maar vindt een team van gemotiveerde collega’s ook fijn.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26374.

Feed / Veehouderij

Regio:  Eindhoven Leeftijd: 20 - 25
Opleiding: BSc Agri Animal Science  Vakgebied: Veehouderij

Deze kandidaat woont sinds een aantal maanden in Eindhoven, ze is samen permanent met haar man hier komen wonen vanuit Zuid Afrika. Ze heeft tijdens haar studie een verdieping gedaan in de insectenteelt. Ze was in Zuid Afrika werkzaam voor de grootste producent in diervoeders in Zuid Afrika waar ze laboratoriumwerk deed. Kernwoorden: verantwoordelijk, nauwkeurig, resultaatgericht, teamplayer en stressbestendig.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRMG26062.

Dier- en Veehouderij

Regio:  Arnhem / Nijmegen/ Apeldoorn Leeftijd: 25-30
Opleiding: Dierwetenschappen  Vakgebied: Adviseur

Deze slimme kandidate heeft makkelijk haar studie verlopen. Maar na het behalen van haar diploma brak de corona uit. Ze wilde graag werken en is als Proces Analist gestart, waar ze al snel een team ging aansturen. Ze werkt nieuwe mensen in, lost problemen op en zorgt dat de productie op tijd is. De werkzaamheden zijn routinematig en graag wil ze nieuwe dingen leren. Deze dame werkt gestructureerd, is communicatief sterk, kan zich goed vastbijten in nieuwe materie en is assertief om zelfstandig zaken op te lossen.

Meer weten? Mail dan naar info@greenpeoplerecruitment.com onder vermelding van referentienummer: CGRJN17798.

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.