Teamleider landbouwdesk

Vervuld
Nederweert
Weitere Details
Suchkriterien
  • Administrative
  • Sales
  • Livestock farming
  • Limburg
  • Noord Brabant
  • MBO
  • HBO
  • Vast
  • 32 - 36 uur
  • 36 - 40 uur

Lintjeshof dé plek voor jou!

Wil jij graag werken bij een innovatieve en resultaatgerichte dierenartsenpraktijk die zich richt op gezondheidsoplossingen in de varkens-, geiten- en rundveehouderij? Dan is Lintjeshof dé plek voor jou! Ze zijn op zoek naar een ambitieuze, flexibele en klantgerichte Teamleider Landbouwdesk die het team komt versterken.

Wat ga je dan allemaal doen?
Als teamleider landbouwdesk/apotheek bij Lintjeshof krijg je een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het HR-beleid van het team landbouwdesk (ca. 5 medewerkers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit en certificering van Lintjeshof, de dienstregeling en voorzieningen voor 28 dierenartsen landbouw, het optimaliseren van de telefonie- en systeemprocessen, de organisatie van projecten en het meewerken in het team en vervanging bij drukte.

Job Anforderungen

Het is mooi als je affiniteit hebt met de veehouderijsector, maar een HBO werk- en denkniveau, een teambuilder en een enthousiaste en geïnteresseerde instelling vinden ze veel belangrijker! Je bent minstens 32 uur beschikbaar en neemt een gezonde dosis positiviteit en humor mee. Bovendien bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden en kun je rekenen op goede begeleiding en trainingen om jouw vaardigheden te verbeteren.

Unternehmensprofil

Lintjeshof is een innovatieve dierenartsenpraktijk voor resultaatgerichte veehouders in Nederland, België en Duitsland. Ze richten zich op gezondheidsoplossingen in de varkens-, geiten- en rundveehouderij. Lintjeshof is onderdeel van LH Vet Group en daarmee met 45 dierenartsen internationaal actief in de veterinaire dienstverlening. Andere onderdelen van de groep zijn Agro-Vet en TPB Blumberg, actief in varkenshouderij in Oost-Duitsland, en Merefelt Livestock Diagnostics, het veterinair laboratorium. Voor meer informatie check de bedrijfsfilm op www.lintjeshof.com.

Die Arbeitsbedingungen

Ze bieden jou een mooie kans om deel uit te maken van een groeiende en innoverende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij Lintjeshof hechten ze veel waarde aan kwaliteit en service, zowel naar externe- als interne klanten. De cultuur is hands-on, open en kent korte lijnen in een platte organisatiestructuur. Daarnaast bieden ze naast een uitstekend salaris tussen de € 3.500,- en € 4.250,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ingebrachte ervaring, ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kontaktinformationen

Aarzel dan niet en stuur jouw CV en motivatie naar mghielen@greenpeoplerecruitment.com ter attentie van Maartje Ghielen. Als je nog vragen hebt dan kun je bellen met 06-28925547. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te ontmoeten!

Ort

Nederweert

Datum veröffentlichen

25.05.2023

Kontaktperson

M Ghielen

Green People Recruitment B.V. verwendet Cookies, um sich an bestimmte Präferenzen zu erinnern und die Interessen der Nutzer anzugleichen.