champignons
Inloggen

GTL Europe

GTL Europe is een toonaangevende speler die oplossingen biedt voor bedrijven in de wereldwijde compostering en champignonteelt. Hun uitgebreide assortiment omvat geautomatiseerde klimaatbehandelingsinstallaties, duurzame machines, geavanceerde automatiseringssystemen en op maat gemaakte besturingssystemen, evenals bouwkundige constructies en installatieonderdelen voor composteerbedrijven en champignonkwekerijen. GTL Europe gaat verder dan alleen deelopdrachten en voert ook complete turnkey-projecten uit, waardoor ze een all-in-one oplossing bieden voor hun klanten.

Met een bevlogen team van 130 werknemers is GTL Europe dagelijks gewijd aan innovatie en optimalisatie binnen de champignon- en composteerindustrie. Hun voortdurende streven naar vooruitgang heeft hen gepositioneerd als een vooraanstaand bedrijf in deze gespecialiseerde sector. GTL Europe's uitgebreide assortiment en expertise maken hen de ideale partner voor bedrijven die streven naar efficiënte, duurzame oplossingen in de champignon- en composteerwereld. Ontdek hoe GTL Europe de standaard zet voor innovatie en prestaties in deze industrie.

Meer weten over GTL? Lees het interview met Paul Smits, Managing Director bij GTL Europe. 

Interview GTL

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de agrotechniek? Of zoek je meer uitdaging in werk? Of misschien meer waardering, betere arbeidsvoorwaarden of meer flexibiliteit. Wat je ook zoekt in je nieuwe job, bij Green People Recruitment ben je aan het juiste adres voor een baan in de agrotechnische industrie!

Klik hier voor onze Agrotechniek vacatures!

Op zoek naar een (nieuwe) baan? 

Dien dan via de knop hier beneden een open sollicitatie in!

Klik hier voor de open sollicitatie

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.