Werkwijze Green People Recruitment

Op zoek naar een functie in de agro- en foodsector? Schrijf u dan in bij ons. Dat kan op 2 manieren:

Intakegesprek

Mocht een vacature waar u op gereageerd heeft aansluiten bij uw opleiding en werkervaring, dan maken we graag een afspraak voor een intakegesprek.
Hebt u een heel sterk CV maar hebben wij op dit moment niets voor u vrij? Ook dan kunt u worden uitgenodigd voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Wij gaan dan proactief op zoek naar een baan die bij uw kwaliteiten aansluit. Ook stellen we u ‘open’ voor bij onze relaties waarvan we vinden dat u goed binnen het team past.
Het intakegesprek geeft u de mogelijkheid meer over uzelf te vertellen. Ook komt u meer te weten over het bedrijf waar een voor u geschikte vacature openstaat. Wanneer we na het gesprek denken dat u past bij een van onze vacatures, dan leggen we uw cv voor aan onze opdrachtgever.
We bereiden u voor op het sollicitatiegesprek, we evalueren alle gesprekken met u en geven u feedback op uw presentatie, zodat u vol zelfvertrouwen op gesprek kunt gaan.

Sollicitatiegesprek

De opdrachtgever zal u op basis van uw CV en onze motivatie uitnodigen voor een eerste gesprek. Na dit gesprek evalueren wij met u en onze opdrachtgever en besluiten wij of u uitgenodigd wordt voor een vervolg.
Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
© Copyright 2018 Green People Disclaimer Contactgegevens Sitemap RSS
OTYS Recruiting Technology