Werkwijze Green People Recruitment

Ben jij op zoek naar een functie in de agro- en foodsector? Schrijf je dan nu bij ons in via één van de volgende manieren:

Persoonlijke intake
Als de vacature waarop jij gereageerd hebt goed aansluit bij je opleiding en werkervaring, dan maken we graag een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Dit vindt meestal plaats op ons kantoor in Venlo waar je aan een van onze recruiters wordt gekoppeld die in jouw sector opereert. Tijdens dit gesprek krijg jij de kans om wat meer over jezelf te vertellen en kom je wat meer te weten over de vacature als je hierop gereageerd hebt. Ook letten we op de wijze hoe jij jezelf presenteert en wijzen wij je op je sterke punten en de punten waar nog ruimte is voor verbetering. Zo ben jij er zeker van dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen op sollicitatiegesprek kan!


Hebben wij op dit moment geen vacature voor jou?
Heb jij een heel sterk CV maar hebben wij op dit moment niets voor je vrij? Meld je dan alsnog aan in onze kandidatendatabase. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven en gespecialiseerde mensen en zullen je ook uitnodigen voor een intakegesprek. Hierna gaan we proactief op zoek naar een baan die bij je kwaliteiten aansluit.


Sollicitatiegesprek
De opdrachtgever zal je op basis van je CV en onze motivatie uitnodigen voor een eerste gesprek. Na dit gesprek evalueren wij met jou en onze opdrachtgever en besluiten wij of je uitgenodigd wordt voor een vervolg.

Contact
Kasteellaan 33
5932AE Tegelen

077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.