Inloggen
Nieuws

Venlolezing Saar

De Venlolezing is een betoog dat sinds 2009 jaarlijks wordt voorgedragen door een Venlonaar jonger dan 35 jaar en is bedoeld om iedereen die betrokken is bij ontwikkeling van de gemeente Venlo te inspireren: overheid, bedrijfsleven, onderwijs, culturele instellingen en burgers.

Onze collega Saar Gansner kreeg dit jaar de kans om tijdens de Venlolezing gemeente Venlo te inspireren. Ze nam ons mee in de wereld van eerlijke voedselproductie en duurzaamheid. Haar eigen voedselintoleranties dwongen haar al op jonge leeftijd bewust om te gaan met eten en drinken. Toen ze aan de HAS Green Academy de opleiding Food Innovation ging volgen, kwam die kennis goed van pas en groeide haar knowhow en creativiteit uit over de gehele breedte van de voedselketen. Voor Kloosterbrouwerij Steyl, die ze samen met haar vader heeft opgezet, ontwikkelde ze tijdens haar studie ‘Broodbier’, een circulair bier waarvoor oud brood wordt gebruikt. 

Wat heeft ze dit goed gedaan! Benieuwd naar haar betoog? De Venlolezing is terug te lezen/ kijken via de onderstaande link.

Klik hier voor de video

Klik hier voor het artikel van De Limburger

Klik hier voor meer informatie over de Venlolezing 

 

Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.