Inloggen

Sjors Göbbels

Over:

Waar begon het allemaal voor jou?
Tijdens mijn studie heb ik een stageopdracht mogen uitvoeren bij een uitzendbureau en dit beviel erg goed (van beide kanten) waardoor ik er enkele zomervakanties heb gewerkt. Uiteindelijk ben ik na mijn HBO studie via-via in contact gekomen met mede-eigenaar Jos van Kleef. Na een paar gesprekken ben ik gestart bij Green People Recruitment als Junior Recruiter, nu ruim 7 jaar later heb ik mij ontwikkeld tot een Senior Consultant – Partner.

Wat is jouw persoonlijk ambitie?
Het doel is altijd om zo veel mogelijk succesvolle en langdurige matches te maken. Ik wil blijven investeren in persoonlijk contact met de opdrachtgevers en kandidaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is mijn streven om samen met Green People Recruitment verder te groeien tot dé landelijke werving en selectie specialist binnen de Agri & Food business.

En heb je nog tijd voor hobby’s?
Naast mijn hobby ‘het werk’ ben ik in de avonduren en weekenden te vinden op het hockeyveld, tennisbaan (tegenwoordig vaker op de padelbaan) en golfbaan. Daarnaast sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten te maken voor mijn vriendin, dochter en zoon.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Sjors  Göbbels
Naam: Sjors Göbbels
Mobiel: (06) 1048 7647
Green People Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.