Meest recente vacatures
inOmgeving Venlo
inBarneveld
inOmgeving Venlo
Alle vacatures
Food kandidaten

Vakgebied: Productiemanager
Opleidingen: 
* Green & Yellow Belt
* MBO Technische opleiding

Deze kandidaat heeft zichzelf ontwikkeld van productiemedewerker tot een volwaardig productie manager. Hij is verantwoordelijk geweest voor verschillende verbeterprocessen waarbij LEAN een belangrijke rol speelde. Na jarenlang als Continuous Improvement Specialist werkzaam te zijn geweest, heeft hij de stap gemaakt naar een manager functie in de productie.


Food kandidaten

Agrotechniek kandidaten

Vakgebied: Production / Technisch Manager
Opleidingen: 
*MTS Werktuigbouwkunde
 
Deze ervaren kandidaat kwam al vroeg in aanraking met techniek. Dit bleef de rode draad in zijn loopbaan. Begonnen als projectcoördinator is hij via een rol als productieleider doorgegroeid tot bedrijfsleider. Hij heeft ervaring met serieproducties, JIT-leveringen, het omstellen van machines en heeft daarnaast commerciële kwaliteiten middels een NIMA-cursus.

Agrotechniek kandidaten

Tuinbouw kandidaten

Vakgebied: Glastuinbouw internationaal
Opleidingen: 
*MBO 

Deze man heeft ruime ervaring in zowel een teamleider-rol binnen de voedingstuinbouw als in een zelfstandige teeltgerichte positie binnen de sierteelt. Hij is nu klaar voor een volgende stap wil graag naar het buitenland verhuizen, samen met zijn partner. Denk daarbij aan Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en/of Italië. Hij is gedreven, nauwkeurig, kwaliteitgericht en enthousiast.Tuinbouw kandidaten

Veehouderij kandidaten

Vakgebied: Adviseur veehouderij
Opleidingen:
*HAS Bedrijfskunde
*Master Agri-Business

Deze kandidaat is op zoek naar een baan in de intensieve veehouderij waarbij zijn voorkeur uitgaat naar varkens. Hij is opgegroeid op een zeugenbedrijf en heeft hier ook zijn praktijkervaring opgedaan. Deze slimme jongeman is zeer sociaal, enthousiast, hands-on, bouwt graag relaties op en heeft een goede visie over wat er in de markt speelt.


Veehouderij kandidaten

Vacatures in food, agrotechniek, tuinbouw en veehouderij

“‘Goed personeel: onmisbaar ingrediënt voor succes“

Green People Recruitment bemiddelt tussen organisaties in de food, agrotechniek, tuinbouw en veehouderij en mensen met het juiste ‘groene’ DNA. Wij ondersteunen nationale en internationale ondernemingen in de agro- en foodbusiness in hun werving- en selectieprocedures. Of het nu gaat om mbo-, hbo- of academische functies, wij koppelen gedreven kandidaten aan een passende onderneming in de agro- en foodsector.

Inschrijven als kandidaat

Ben jij op zoek naar een leuke baan binnen een van onze sectoren? Schrijf je dan nu in, zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een passende baan!


Direct inschrijven  Volg ons op LinkedIn 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

Contact
Groethofstraat 111
5916 PA Venlo
077-3557245

info@greenpeoplerecruitment.com

Volg ons

certificate
OTYS Recruiting Technology
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.